Ja askareita tehty. Talopaketista tuleekin pieni ongelma. Kattokaltevuus on liian pieni! Talopakettitehdas tarjoaa vakiona vain 1:2 tai sitä loivempia kaltevuuksia ja kaavassa on määräys 30astetta tai jyrkempi eli siis 1:1,73 kaltevuus tai siis jyrkempi.

Ei sopimuksessa eikä tarjouksessa puhuttu mitään kaltevuuksista, tosin toimituserittelyssä mainitaan "vakiokattokaltevuudet". Saapas nähdä kuinka käy. Talotehdas kuitenkin haluaisi 650€ lisää. Vedättäminen alkaa ennen kuin edes risua on tontilla katkaistu. Ymmärrän kyllä että kuluja syntyy, mutta näillä hinnoilla...

Pankissa käytiin tänään. Päätettiin nostaa ensivaiheessa vaivaiset 50.000,-. Eiköhän sillä alkuun päästä. Pohjat autotallineen vievät, laskelmien mukaan, n.32.000,- sen lisäksi pitäisi saada tontille sähkö ja vesi. Lisäksi tulee kaikki kommerverkit rakennuslupien saamiseksi. Joten ennen kuin saamme edes pakettia tontille on kolmasosa budjetista tärvätty! Kuluerittelyä lisätään sivulle heti kun todellista lisämenoa alkaa syntyä.